11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАМаями удари Бруклин (видео)

Маями удари Бруклин (видео)

7 поред за "горещите" в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Маями удължи настоящата най-дълга победна серия в НБА до седем мача. Пред своите фенове „горещите“ спечелиха срещу Бруклин след 122:115 и вече имат баланс от 8-4.

И ОЩЕ: Това е първата подобна серия на Хийт от пет години насам. Предишната беше 30 декември 2017 г. до 14 януари 2018 г.

НАЙ-ДОБРИ: Джими Бътлър наниза 36 точки за Маями, като бе 10/11 от линията за изпълнение на наказателни удари, плюс 5 борби. Дънкан Робинсън добави 26. Бам Адебайо се отчете с 20 точки и 7 борби.

Микал Бриджис и Луни Уокър бяха най-добри за Бруклин с по 23 точки, като първият овладя и 7 борби. Камерън Джонсън и Ник Клакстън останаха с по 16, като последният овладя и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: Хийт завършиха втората четвърт със серия от 14-0, за да излязат напред с 60:52 на голямата почивка. След паузата Маями запази аванса си и не позволи на съперника да стигне до обрат, воден от Джими Бътлър.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 19 ноември Маями ще посети Чикаго, докато ден по-късно Бруклин ще излезе срещу Филаделфия.

СТАТИСТИКА ОТ МАЯМИ – БРУКЛИН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани