18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияДебютант за Балкан: Мисля, че съм направил правилния избор

Дебютант за Балкан: Мисля, че съм направил правилния избор

16-годишният Кристиян Василев изигра първи минути за "зелените" в НБЛ

Своето първо участие в мъжкия отбор на Балкан записа 16-годишният баскетболист Кристиян Василев. Високият 196 см младок бе картотекиран пред два дни, а вчера влезе в игра срещу ЦСКА две минути преди края на срещата и успя да овладее две борби.

„Бях наистина много развълнуван. Въобще не мислех, че ще вляза в игра. Радостен съм, това бе една от мечтите ми – да играя в мъжете на Балкан. Усетих, че когато гледаш мача от пейката, той върви доста бързо. Но когато влезеш на терена, е съвсем друго. Всичко това ме амбицира допълнително – във всичките формации, в които играя – момчетата до 16 години, юношите до 19, втория отбор„, сподели Кристиян Василев.

„Аз съм от София. Започнах да играя баскетбол в Ахил. След това две години бях в Самоков. Получих покана да дойда в Балкан от треньора Коки Пеев. Харесаха ми много неща тук, най-вече условията. Мисля, че съм направил правилния избор„, каза още крилото на „зелените“.

Балкан с победен старт на годината в НБЛ (видео)

ПрезGoogle
ИзточникBalkan-basket.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани