11.2 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългари в чужбинаКонстантин Костадинов за новия си отбор в Испания: За мен това е...

Константин Костадинов за новия си отбор в Испания: За мен това е израстване

Преминаването ми от юноши към мъже е трудно, но съм благодарен за тази възможност, споделя крилото

Константин Костадинов бе сред новите попълнения на Палмер Палма, които бяха представени пред медиите в Испания. За крилото 2021/2022 ще бъде първи в професиалната му кариера, след като през последните няколко сезона той се изявяваше с подрастващите от школата на Реал Мадрид.

Преминаването ми от юноши към мъже е трудно, затова съм благодарен на този клуб за възможността да го направя. За мен това е израстване. Първите седмици от подготовката бяха тежки, но се подобрихме и мисля, че ще започнем сезона добре„, сподели Константин Костадинов по време на срещата с журналистите.

Ние сме млад състав и мисля, че по тази причина ще ни бъде по-лесно да се сработим. Идеята е да стигнем до възможно най-високото ниво. Ние сме тим, който може да се състезава и да става по-добър, това ще ми помогне и на мен. Беше ни трудно без няколко човека, които имаха проблеми, но с треньорите работим усилено„, казва още националът.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани