10.7 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияИлиян Пищиков: Tрябва да движим топката малко по-бързо и да намалим грешките

Илиян Пищиков: Tрябва да движим топката малко по-бързо и да намалим грешките

Играчите в отбора ми помагат, признава гардът на Балкан

Мисля, че отборът ни се представи добре, но трябва да движим топката малко по-бързо и да намалим грешките. В защита бяхме горе-долу добре, но допуснахме няколко лесни пресечки и ни вкараха повече под коша. Доволен съм от представянето си, но мисля, че винаги може да е по-добре. Старая се да пазя в защита, но този път не се представих на ниво. Получих няколко възможности за стрелби и ги отбелязах. Оценявам представянето си добре. Черно море Тича е съставен от много млади играчи като мен, те се стараят и са много агресивни в защита и тичат много добре. Смятам, че мачовете и в А група ми помагат. Натрупваме опит“, сподели един от младите играчи на Балкан Илиян Пищиков след успеха над варненци с 88:69. 

„Играем много двубои и това може да ни помогне да израснем. Играчите в отбора ми помагат, но също и се забавляваме.Винаги, когато направя грешка, ми дават наставления как да играя по-добре и какво да подобря в играта си. Целите ми са да играя колкото се може повече, но това зависи от треньора. Колкото ми даде шанс, аз давам всичко от себе си, за да му хареса. В паузата ще починем. Всъщност, не вярвам ние малките да почиваме, но трябва да се подготвим, защото ни предстоят много тежки два мача с Левски и Рилски, които са много важни и се надявам да спечелим“, добави гардът на ботевградчани, който вкара 10 точки срещу „моряците“.

Балкан използва силна втора част срещу Черно море Тича (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани