12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияДамян Минков: Навсякъде ни превъзхождаха

Дамян Минков: Навсякъде ни превъзхождаха

Можем да играем много по-добре, смята крилото на Берое

„Определено късата ротация, изключително многото липсващи играчи и проблемите в отбора дадоха своето голямо отражение в мача. Много опитни състезатели не успяха да вземат участие и просто без тях се виждаше, че е много трудно да се справим. Мисля, че можем да играем много по-добре. Ще излезем много по-подготвени за следващия мач от серията“, каза баскетболистът на Берое Дамян Минков след загубата от Балкан с 58:94.

Не мисля, че само контузиите бяха причина за изключително лошото начало, след което не успяхме да се върнем по никакъв начин. Липсата на концентрация също си каза думата. Не мога да кажа къде най-много ни затрудниха Балкан. Мисля, че навсякъде ни превъзхождаха. Доволен съм, когато имам шанс да играя срещу такива състезатели. За мен е чест и е страхотно за израстването ми като играч“, допълни крилото на „зелено-белите“, който вкара 13 точки срещу ботевградчани.

Безкомпромисен Балкан поведе с 1-0 в серията с Берое (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани