13.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНБАКевин Гарнет: Исках Бил Ръсел да чуе речта ми преди да заспи...

Кевин Гарнет: Исках Бил Ръсел да чуе речта ми преди да заспи (видео)

За мен е важно да отдам почит на тези, които са минали по този път преди мен, добави шампионът в НБА през 2008 г. с Бостън

Емоционалната реч на вдовицата на Коби Брайънт – Ванеса не бе единственият запомнящ се момент от церемонията по приемането на Клас 2020 в Залата на славата в НБА. В такъв се превърна и появата на Кевин Гарнет на подиума в залата.

Казах им, че искам да бъда първи. Исках Бил Ръсел да чуе речта ми преди да заспи. За мен е важно да отдам почит на тези, които са минали по този път преди мен – Меджик Джонсън, Майкъл Джордан, Айзея Томас. Мисля, че днес те биха нарекли това фалшификат. Играх тази игра с толкова много старание. Играх я със страст„, призна Кевин Гарнет, който става шампион в НБА през 2008 г. с Бостън.

Битките с Коби Брайънт бяха епични. Същото важи и за Тим Дънкан. Очаквах с нетърпение всяка една от тях. Благодаря ви, че ме изведохте на друго ниво. Благодаря на майка ми Шърли, която е виновник за всичката страст, с която играх тази игра. Благодаря на дъщерите ми, както и на всички, с които сме били в Минесота, Бостън и Бруклин„, каза още Кевин Гарнет.

Приемането на MVP в лигата през 2004 г. в Залата на славата в НБА уважиха бившият му треньор в Бостън Док Ривърс, съотборникът му в Селтикс Пол Пиърс, както и бившият му колега от Минесота Сам Касел.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани