14 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАДалас се разбра с Кайри Ървинг за три години

Далас се разбра с Кайри Ървинг за три години

Гардът ще прибере в сметката си $126 млн.

Далас отново ще има в състава си Кайри Ървинг. Според The Athletic, гардът се е съгласил на споразумение с Маверикс за три години, което ще му донесе $126 млн. Последните 12 месеца ще бъдат опция за играча.

31-годишният баскетболист преминава в редиците на Далас през февруари след трейд от Бруклин. За тима на Джейсън Кид той има общо 20 мача в най-силното първенство в света през 2022/2023, като в тях регистрира средни показатели от 27 точки, 5 борби и 6 асистенции.

В кариерата си досега бившият възпитаник на университета Дюк преминава още през Кливланд и Бостън. Шампион в НБА от 2016 г. с „кавалерите“. На сметката си има и 8 участия в Мача на звездите отвъд океана, включително и наградата за MVP в него през 2014 г.

Новобранец №1 в НБА през 2012 г. Шампион в конкурса по тройки от 2013 г. Има още селекция във Втория тим на лигата от 2019 г. и още две в Третия състав.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани