18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаДабъл-дабъл за Коди Милър-Макинтайър, но Баскония не издържа в Мюнхен (видео)

Дабъл-дабъл за Коди Милър-Макинтайър, но Баскония не издържа в Мюнхен (видео)

Гардът бе най-полезен за испанския тим в двубоя от 24 кръг в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Баскония и Коди Милър-Макинтайър претърпяха втора поредна загуба в Евролигата. Отборът на гарда мина през драма с продължение, но не успя срещу Байерн Мюнхен след 109:112 като гост в мач от 24 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

И ОЩЕ: Тимът от Витория е с баланс от 12-12 и се намира на 11-то място в класирането в турнира на богатите. Немският състав е 14-ти с 10 успеха и 14 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Коди Милър-Макинтайър бе сред най-добрите за Баскония в срещата, като наниза 20 точки плюс 5 борби, 15 асистенции и 1 открадната топка за 40 минути в игра. При стрелбата си той бе 2/7 за две точки, 4/4 от тройката и 4/5 от линията за изпълнение на наказателни удари.

От неговите колеги Маркъс Хауърд отбеляза 27 точки, от които 7 тройки. Матю Костело добави 18 и 5 борби.

За победителите Серж Ибака бе най-резултатен с 21 точки и 7 борби. Владимир Лучич се разписа със 17. Силвен Франсиско и Елиас Харис останаха с по 13 точки.

КЛЮЧЪТ: Три минути преди края на редовното време домакините имаха аванс от 9 точки, но Баскония не се отказа. Серия от 9-0, дело на Коди Милър-Макинтайър, Маркъс Хауърд и Ваня Маринкович, прати мача в продължение след 94:94. В допълнителните 5 минути Ваня Маринкович и Коди Милър-Макинтайър бяха точни за 102:100 в полза на гостите. Байерн отвърна чрез Владимир Лучич, Силвен Франсиско и Карсън Едуардс, за да стигне до обрата, оформяйки крайното 112:109.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 1 февруари Баскония на Коди Милър-Макинтайър ще играе срещу Макаби Тел Авив, докато Байерн Мюнхен ще спори с Олимпиакос същия ден.

СТАТИСТИКА ОТ БАЙЕРН – БАСКОНИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани