19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАГолдън Стейт укроти Орландо (видео)

Голдън Стейт укроти Орландо (видео)

Стеф Къри наниза 36 точки за Уориърс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Голдън Стейт прекъсна серия от три поредни загуби в НБА. В своята „Чейс сентър“ селекцията на Стив Кър се справи с Орландо със 121:115, с което записа победа №16 в лигата през сезона.

НАЙ-ДОБРИ: Стеф Къри даде импулс на Голдън Стейт с 36 точки и 6 асистенции. Джанатан Къминга добави 19 и 6 борби. Клей Томпсън се разписа с 15 точки.

Паоло Банкеро бе най-добър за Орландо с 27 точки, 12 борби и 6 асистенции. Франц Вагнер приключи с 25 и 6 борби. Гога Битадзе остана с 13 точки и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: Стеф Къри вкара или подаде за серия от 13-0 в полза на Уориърс в 4-минутен период в края на последната четвърт, което се оказа разликата в срещата. Успехът за Голдън Стейт дойде без Гари Пейтън младши, който напусна игра след 11 минути на терена, заради травма в левия крак. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 5 януари Голдън Стейт ще бъде домакин на Денвър, докато утре сутрин Орландо ще излезе срещу Сакраменто на Александър Везенков. 

СТАТИСТИКА ОТ ГОЛДЪН СТЕЙТ – ОРЛАНДО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани