18.3 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНБАГолдън Стейт повали Финикс (видео)

Голдън Стейт повали Финикс (видео)

Уориърс отново са отборът с най-добър баланс в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Голдън Стейт отново се превърна в отбора с най-добрия баланс в НБА и то навръх Коледа. Селекцията на Стив Кър спечели дуела срещу Финикс със 116:107 като гост, достигайки до 27-мата си победа в лигата през 2021/2022.

НАЙ-ДОБРИ: Стеф Къри наниза 33 точки за Голдън Стейт, от които 5 тройки, плюс 6 асистенции. Ото Портър Джуниър добави 19 и 6 борби. Гари Пейтън II се отчете с 14 точки и 8 борби.

Крис Пол бе най-резултатен за Финикс с 21 точки, 6 борби и 8 асистенции. Диаднре Ейтън се отчете с 18 и 7 борби. Майкъл Бриджис остана със 17 точки и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: Двата състава изнесоха страхотно второ полувреме, в което не позволиха на съперника да се откъсне. Уориърс все пак намериха начин и дръпнаха със 107:99. Домакините намалиха пасива си до 2 точки, но Ото Портър Джуниър вкара няколко поредни пъти, за да изведе тима си до аванс от 9.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 28 декември Голдън Стейт ще приеме Денвър, а ден по-рано Финикс ще се изправи срещу Мемфис.

СТАТИСТИКА ОТ ФИНИКС – ГОЛДЪН СТЕЙТ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани