11.4 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоНБАЯнис се завърна и включи на режим MVP (видео)

Янис се завърна и включи на режим MVP (видео)

Mилуоки обърна Бостън след изоставане от 19 точки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Янис Адетокунбо се завърна, след като бе под здравните протоколи в НБА, за да изведе Милуоки до обрат след изоставане от 19 точки. Навръх Коледа Бъкс не се отказаха и измъкнаха победата в края в сблъсъка с Бостън след 117:113 у дома, като това им донесе 22-ри триумф в лигата през този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Янис Адетокунбо свърши доста работа за шампионите и оформи дабъл-дабъл – 36 точки и 12 борби плюс 5 асистенции. Крис Мидълтън и Жрю Холидей добавиха по 17, като първият направи и 7 асистенции. Боби Портис също стигна до двойните показатели – 16 точки и 10 борби.

Джейсън Тейтъм и Джейлън Браун бяха най-добри за Бостън с по 25 точки, като първият овладя и 9 борби. Пейтън Причард се включи от пейката с 16, 5 борби и 5 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Янис Адетокунбо постави равенството на таблото за 111:111, след като наниза 6 точки за минута. Джейлън Браун даде глътка въздух на Бостън за 113:111, но това не бе всичко. Тройка на Уесли Матюс и няколко успешни наказателни удара на Крис Мидълтън донесоха успеха на Бъкс с крайното 117:113. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 28 декември Милуоки ще гостува на Орландо, а ден по-рано Бостън ще спори с Минесота.

СТАТИСТИКА ОТ МИЛУОКИ – БОСТЪН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани