10 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоНБАЛеброн Джеймс стана реализатор №1 на Коледа в НБА (видео)

Леброн Джеймс стана реализатор №1 на Коледа в НБА (видео)

Краля наниза 39 точки, но и това не спаси Лейкърс от Бруклин

КАКВО СЕ СЛУЧИ: След три отложени мача заради здравните протоколи в НБА, Бруклин се завърна с победа. „Мрежите“ се справиха със съпротивата на Лос Анджелис Лейкърс след 122:115 като гости, за да триумфират за 22-ри път в лигата през сезона.

НАЙ-ДОБРИ: Джеймс Хардън отбеляза 36 точки за Бруклин, допълнени от 10 борби и 10 асистенции за трипъл-дабъл. Пати Милс добави 34 и 7 асистенции. Брус Браун се разписа с 16 точки и 6 борби.

Леброн Джеймс бе над всички за Лейкърс с 39 точки, 9 борби и 7 асистенции. Малик Монк се отчете с 20. Кармело Антъни вкара 17 точки плюс 11 борби. С трипъл-дабъл финишира и Ръсел Уестбрук – 13, 12 борби и 11 асистенции.

И ОЩЕ: С първия си кош в срещата Леброн Джеймс се превърна в реализатор №1 на Коледа в НБА. Краля измести от върха във вечната ранглиста легендата Коби Брайънт, който има общо 395 точки в срещите навръх празника.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 28 декември Бруклин ще излезе срещу Клипърс, а ден по-късно Лейкърс ще спорят с Хюстън.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – БРУКЛИН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани