20.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАГолдън Стейт заличи предимството на Сакраменто (видео)

Голдън Стейт заличи предимството на Сакраменто (видео)

Стеф Къри реализира 32 точки за шампионите

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Голдън Стейт постави равенство в серията от първия кръг на плейофите в НБА срещу Сакраменто за 2-2 победи. На свой терен шампионите не се дадоха на съперника след 126:125, записвайки втори пореден триумф в сблъсъка от елиминациите на Запад.

НАЙ-ДОБРИ: Стеф Къри се отчете с 32 точки и 5 борби за Голдън Стейт. Клей Томпсън добави 26. Джордан Пул завърши с 22 точки. Андрю Уигинс остави срещу името си 18 и 8 борби.

Ди`Арън Фокс бе над всички за Сакраменто с 38 точки, 9 борби и 5 асистенции за Сакраменто. Кийгън Мъри се прибра в съблекалнята с 23 и 7 борби. Малик Монк остана с 16 точки, 5 борби и 5 асистенции.

КЛЮЧЪТ: 4.28 мин. преди края Кингс намалиха пасива си до 1 точка за 117:118 след кош на Ди`Арън Фокс. Уориърс обаче отвърнаха чрез Стеф Къри и Клей Томпсън за аванс от 5 точки, но съперникът отново не се отказа и 28.7 секунди преди края отново се оказа на точка след тройка на Фокс. Пропуск на Къри даде нов шанс на „кралете“, но Харисън Барнс не успя да порази целта.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Следващият мач от серията между Сакраменто и Голдън Стейт ще бъде на 27 април.

СТАТИСТИКА ОТ ГОЛДЪН СТЕЙТ – САКРАМЕНТО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани