18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАНю Йорк с още една крачка към втория кръг на плейофите в...

Ню Йорк с още една крачка към втория кръг на плейофите в НБА (видео)

Никс биха Кливланд за 3-1

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Ню Йорк се доближи на победа от втория кръг на плейофите в НБА, където за последно игра през 2013 г. В „Медисън Скуеър Гардън“ Никс се справи с Кливланд след 112:93 и вече водят с 3-1 в серията от елиминациите на Изток.

НАЙ-ДОБРИ: Джейлън Брънсън се отчете с 29 точки, 6 борби и 6 асистенции за Ню Йорк. Ар Джей Барет добави 26. Джош Харт се разписа с 19 точки и 7 борби.

Дариъс Гарланд бе много полезен и оформи дабъл-дабъл за Кливланд – 23 точки и 10 асистенции. Карис Лавърт приключи с 14 и 9 борби. Със същия точков актив в съблекалнята се прибра и Джарет Алън.

КЛЮЧЪТ: Никс стигнаха до двуцифрен аванс още в средата на втория период след 46:31, като на голямата почивка водеха с 9 точки. В третия период Кавс отговориха и водени от Дариъс Гарланд, направиха обрат за 66:63. Надлъгването продължи, но все пак в края на частта Джейлън Брънсън с тройка фиксира 73:71 в полза на Ню Йорк. През последната четвърт Кавалиърс поставиха на таблото още едно равенство за 75:75, но домакините реагираха и чрез Джейлън Брънсън, Ар Джей Барет и Джош Харт излязоха напред с 9 точки, като до края не изпуснаха водачеството.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Мач №5 от серията между Кливланд и Ню Йорк ще бъде на 27 април.

СТАТИСТИКА  ОТ НЮ ЙОРК – КЛИВЛАНД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани