11.1 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНационални отбориГермания разгроми Черна гора в групата на България в евроквалификациите (видео)

Германия разгроми Черна гора в групата на България в евроквалификациите (видео)

Оскар да Силва даде тон на световния шампион с 19 точки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Германия започна с категорична победа участието си в европейските квалификации. Момчетата на Гордън Хърбърт не оставиха шансове на Черна гора с 85:61 у дома в среща от група D на пресявките.

И ОЩЕ: В другия мач от този поток България загуби от Швеция със 70:84 като гост.

НАЙ-ДОБРИ: Оскар да Силва бе най-резултатен за световния шампион с 19 точки и 7 борби. Луис Олинде и Малте Делоу добавиха по 13. Ник Уейлър-Баб се разписа с 10 точки и 5 асистенции.

Кендрик Пери бе най-резултатен за Черна гора с 16 точки. Неманя Радович остави срещу името си 13. Владимир Михайлович остана с 10 точки.

КЛЮЧЪТ: Немският състав демонстрира по-точен мерник в стрелбата от средно разстояние – 62.1% срещу 47.2% за черногорците. Освен това, домакините направиха повече асистенции – 21 срещу 5 завършващи подавания за съперника.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 25 февруари (неделя) Германия ще излезе срещу България от 17.00 ч. в „Арена Ботевград“. Същият ден от 20.00 ч. Черна гора ще приеме Швеция.

СТАТИСТИКА ОТ ГЕРМАНИЯ – ЧЕРНА ГОРА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани