12.7 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаАнадолу Ефес излъга Макаби у дома (видео)

Анадолу Ефес излъга Макаби у дома (видео)

Родриг Бобуа реши всичко с кош 23 секунди преди сирената

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Анадолу Ефес и Макаби Тел Авив изнесоха страхотно шоу в нападение, но турският гранд оцеля след 91:89 у дома. Това бе сблъсък от 7 кръг от най-силната клубна надпревара на Стария континент.

НАЙ-ДОБРИ: Родриг Бобуа даде тон на Анадолу Ефес, като се отчете с 23 точки плюс 7 борби. Тибор Плайс добави 20 и 9 борби. Адриен Моерман се разписа със 17 точки.

Елайджа Брайънт вкара 22 точки за Макаби Тел Авив. Скоти Уилбекин го последва с 15. Тайлър Дорси остана с 14 точки.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Надлъгването продължи до самия край на срещата, след като Анте Зизич изравни за 89:89 39 секунди преди сирената. Ефес отговори с кош на Родриг Бoбуа, който се оказа решаващ и наклони везните в полза на турския тим.

И ОЩЕ: Селекцията на Ергин Атаман е с баланс от 3-3, което му отрежда осмо място във временното класиране. Израелците са 15-ти, като имат 2 победи и 5 загуби.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 13 ноември Анадолу Ефес ще гостува на Панатинайкос, а ден по-рано Макаби Тел Авив ще играе срещу Жалгирис.

СТАТИСТИКА ОТ АНАДОЛУ ЕФЕС – МАКАБИ ТЕЛ АВИВ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани