14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияГеорги Глушков за Везенков: Това е звезда, която трябва да се следва

Георги Глушков за Везенков: Това е звезда, която трябва да се следва

Той дава изключителен пример на всички наши момчета и момичета, допълва президентът на БФБ

Георги Глушков заяви, че наградата „Спортен Икар“ на Александър Везенков е признание за неговото трудолюбие и упоритост. Президентът на Българската федерация по баскетбол получи наградата в отсъствието на баскетболиста, който има мач със своя Олимпиакос в Евролигата. 

За БФБаскетбол тази награда е голямо признание за успеха, за трудолюбието, за упоритостта на едно наше момче, което успя да покори сърцата на много фенове както в България, така и в Гърция, в Европа също и да получи признание от всички треньори на най-добрите европейски отбори. Това се дължи главно на неговото трудолюбие, което е пословично за неговото семейство. Той дава изключителен пример на всички наши момчета и момичета, които искат да вървят по неговия път. Той им казва: „Това е възможно. Следвайте ме„, каза Георги Глушков след церемонията по награждаването. 

„От личен опит мога да кажа, че човешките качества биват възнаградени в нашия спорт рано или късно, и то добре възнаградени. Сигурен съм, че всички треньори и съотборници, с които той е играл, ще го оценят по достойнство, както ние го оценяваме. Това безспорно е голямо признание. Това е звезда, която трябва да се следва от другите. Това е пътят! Пътят, който е осветен за тях и трасиран – ако искат, а те трябва да искат. Той показва, че могат„, добави президентът на БФБаскетбол. 

Георги Глушков получи наградата Спортен икар от името на Везенков

ПрезGoogle
ИзточникБТА
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани