6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияГеорги Ганчев: Оценката за представянето на отбора е положителна

Георги Ганчев: Оценката за представянето на отбора е положителна

Имаме абсолютни шансове да играем за медали, добави президентът на Черно море Тича

„Да, като цяло оценката за представянето на отбора е положителна с оглед на лошия старт, който имахме. Така или иначе влизането в първата шестица ни дава огромно предимство. Първо, че със сигурност сме класиране за плейофите, второ, че няма да играем в плейофите с първия и с втория. И момчетата ще могат вече съвсем спокойно да се готвят и да не бъдат претоварени психически за това да се класират на всяка цена на плейофите„, заяви президентът на Черно море Тича д-р Георги Ганчев след вчерашния мач на тима срещу Миньор 2015 в НБЛ.

Аз никога не съм мечтал, винаги съм бил убеден във възможностите на нашия отбор и знам, че рано или късно нещата ще се получат. Сега в шестицата и после в плейофите имаме абсолютни шансове да играем за медали. Отборите са много изравнени, изключвам може би един-два – Рилски спортист и Черноморец, които имат хубава селекция. Но като цяло всеки може да победи всеки„, добави той.

По принцип е възможно Черно море Тича да се подсили с нов играч. Имаме такива опции. Остават две седмици докато затвори трансферният прозорец. Това вече ще го обсъдим с треньора. Но няма да бъде учудващо, ако вземем още един играч. Не е задължително да е чужденец„, каза още Георги Ганчев.

„Отборът трябваше да започне събуден. В този мач аз не знам какво стана първото полувреме. Без да искам да подценявам Миньор, но в нашата зала не можем да си позволяваме по този начин да започваме мачовете. И това са го говорили с треньора много пъти, но в крайна сметка когато всичко свършва добре всички са доволни“, завърши президентът на Черно море Тича.

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани