8.3 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългари в чужбинаДабъл-дабъл на Габриела Николова не стигна на Ешкола в Португалия

Дабъл-дабъл на Габриела Николова не стигна на Ешкола в Португалия

Крилото и съотборничките й загубиха от Имортал на Златка Маданкова

Габриела Николова и Ешкола Франсишко Франко претърпяха 14-то поражение в Испания. Крилото и съотборничките й загубиха от Имортал на Златка Маданкова със 70:75 у дома в среща от 18 кръг в местния шампионат при дамите.

Габриела Николова бе много полезна за Ешкола и оформи дабъл-дабъл – 22 точки и 11 борби плюс 1 асистенция и 2 откраднати топки за 40 минути. При стрелбата си тя бе 8/10 от средна дистанция и 6/13 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Златка Маданкова също се представи силно за Имортал и се отчете с 11 точки и 1 борба за 14 минути на терена. При стрелбата си бившата баскетболистка на Берое бе 3/3 за две точки, 1/3 зад дъгата и 2/2 от фаул линията.

Ешкола има в актива си и 4 победи, с което се нарежда на 10-то място в класирането. Имортал е с баланс от 10-8 и е пети.

На 25 февруари Габриела Николова и Ешкола ще играят срещу Куинта Дос Ломбос. На 18 февруари Златка Маданкова и компания ще излязат срещу Мадейра.

СТАТИСТИКА ОТ ЕШКОЛА – ИМОРТАЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани