Георги Боянов: Третата част ни изигра лоша шега

Защитата е нещото, върху което трябва да работим, казва крилото на Черноморец

430

Третата част ни изигра лоша шега, не успяхме да вкарвамеНадявам се, че това няма да се повтори и ще вземем решение да не изпадаме в същата ситуацияТочките нямат никакво значение. И 30 точки да вкарам, както съм го правил, ако загубим накрая, си губи смисъла. Имаме доста играчи с двуцифрен точков актив, но мисля, че защитата ни е нещото, върху което трябва да работим“, каза баскетболистът на Черноморец Георги Боянов след загубата от Рилски спортист с 91:98 в мач от 3 кръг в НБЛ.

„Да ти вкарат 98 точки за един мач е много. Трябва да работим през следващите седмици върху това. Рилски спортист играе модерен баскетбол, с висока успеваемост от тройката и по този начин е висок шансът да спечелят. Следващата седмица излизаме срещу Спартак, който е с две победи. Надявам се нашият отбор да спечели в Плевен“, допълни крилото, който приключи срещата срещу самоковци с 22 точки и 6 борби.

15 тройки стигнаха на Рилски спортист в Бургас (видео)

Предишна статияЧавдар Костов: Имахме доста добри минути
Следваща статияСилен Стоилов помогна за победа на Естудиантес в Испания (видео)
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."