12.4 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългари в чужбинаОще хвалби за Александър Везенков в Гърция (видео)

Още хвалби за Александър Везенков в Гърция (видео)

Крилото сред четиримата играчи на Олимпиакос, които правят впечатление през последните месеци

Представянето на Александър Везенков за Олимпиакос не спира да вълнува медиите в Гърция. От Fosonline.gr. излязоха с класация, включваща играчи на Олимпиакос, които се открояват през последните месеци, а сред тях е и българинът.

206-сантиметровото крило заема втората позиция в подреждането, където лидер е Костас Слукас. Компания им правят още колегите им Хасан Мартин и Шакил МакКисик

Ето и какво пишат за нашето момче от Fosonline.gr.:

Александър Везенков намери своя ритъм, след като подобри играта си в нападение, като допринася и с активност в защита. Отсъствието му в мачовете срещу Барселона и Панатинайкос бе осезаемо. Крилото направи крачката напред и няколко пъти Йоргос Барцокас му се довери на позиция 4 вместо Йоргос Принтезис.

През 2020/2021 Александър Везенков може да се похвали със средни показатели от 9.1 точки, 4.7 борби и 1 асистенция в общо 21 мача на Олимпиакос в Евролигата, като демонстрира успеваемост в стрелбата от средно разстояние 45%, както и 41% зад дъгата и 85% от фаул линията.

Вижте го сами: 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани