10.6 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоБългарияВтори пореден сезон за Цветомир Чернокожев в Спартак

Втори пореден сезон за Цветомир Чернокожев в Спартак

Плевенчани ще разчитат на 206-сантиметровия баскетболист и през 2023/2024

Спартак ще запази още един от играчите от миналогодишния си състав. Плевенчани ще разчитат и през 2023/2024 на Цветомир Чернокожев.

206-сантиметровият баскетболист се присъедини към Спартак през миналото лято. През 2022/2023 Цветомир Чернокожев записва средно по 11.5 точки, 6.2 борби и 1.1 асистенции в общо 35 мача по родните терени.

Преди това роденият в Трявна играч има периоди в Левски и Академик София, както и в словашкия Левице. Във визитката си има 2 титли със „студентите“.

Има мачове и за националния отбор на България. Преминава през всички формации на представителния ни тим при подрастващите. Носител на приза „Рачо Колев – едно сърце, една игра“ за най-добър млад български баскетболист за 2018/2019.

До този момент Спартак си гарантира още услугите на Константин Тошков и Станимир Маринов, както и на американците Джон’Ил Фъджет и Джулиен Люис.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани