17.4 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАВезенков се срещна и със собственика на Кингс

Везенков се срещна и със собственика на Кингс

Крилото се запозна с Вивиек Рандиве

Александър Везенков се намира в САЩ от няколко дни насам. Въпреки че все още не е обявен официално за ново попълнение на Сакраменто Кингс, българският национал постепенно се запознава с обстановката в клуба.

Само преди дни крилото посети мач на „кралете“ от Лятната лига в Сакраменто, където се намираше в компанията на старши-треньора Майк Браун, както и на двама от неговите асистенти – Жорди Фернандес и Джей Триано. Освен това 27-годишният баскетболист размени думи и с генералния мениджър Монте Макнеър.

Впоследствие 206-сантиметровият стрелец продължи да гледа още срещи на калифорнийци, но този път от Лятната лига в Лас Вегас. Там компания на българина правят част от новите му съотборници – Кийгън Мъри, Кевин Хъртър, Дейвиън Мичъл и Трейл Лайс. Петимата си направиха снимка със собственика на тима от щата Калифорния – Вивиек Рандиве. Това се случи двубоя срещу Атланта Хоукс. Индиецът отделя голяма част от своето време за ангажименти с клуба, който притежава.

„Летен баскетбол“, написа Рандиве, който използва своя официален профил в Instagram, където качи фотото.

На този етап Кингс все още не са обявили официално трансфера на Везенков.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани