5.8 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоЕвропаВезенков: Опитвам се да давам най-доброто от себе си

Везенков: Опитвам се да давам най-доброто от себе си

Първо ме интересува победата на отбора, споделя крилото на Олимпиакос

Александър Везенков бе със заслуга за петия успех на Олимпиакос в Евролигата през този сезон след обрат срещу АЛБА Берлин със 75:71. Крилото остави на сметката на гръцкия гранд 11 точки, които допълни с 3 борби, 1 асистенция, 2 откраднати топки и чадър.

Имахме лошо първо полувреме, в което допуснахме 35 точки. Това значи, че защитата ни не е добра. Освен това, вкарахме само 24 и направихме осем грешки. На почивката си казахме, че трябва да излезем по-силни, за да стигнем до обрата. 11-те точки разлика не бяха нещо ужасно. След това защитата ни помогна, за да се поздравим с победата. Но като цяло не играхме добре, сподели Александър Везенков пред медиите в Гърция.

Трябва да се подобрим и да си видим грешките, защото ще играем и с по-силни отбори. Лично аз, правя всичко, за да може тимът да побеждава. Опитвам се да давам най-доброто. Може да звучи като клише, но първо ме интересува успеха на отбора”, казва още крилото на Олимпиакос.

Везенков на ниво при победа на Олимпиакос в Евролигата (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани