11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБААлександър Везенков позира с екип с №7 в Сакраменто (видео)

Александър Везенков позира с екип с №7 в Сакраменто (видео)

Българинът говори пред медиите отвъд океана в компания на Монти МакНайър

Александър Везенков бе представен официално отвъд океана като ново попълнение на Сакраменто. Това се случи на специална пресконференция, която бе организирана от Кингс.

На срещата с медиите освен българският национал, присъстваха генералният мениджър на Сакраменто Монти МакНайър, както и семейството на баскетболиста. Преди началото на събитието 206-сантиметровото крило позира с екипа с №7, който ще носи при „кралете“.

Александър Везенков избра да продължи кариерата в НБА през това лято. 28-годишният играч прие предложението на „кралете“, подписвайки договор за три години на стойност около $20 млн. Така той ще стане вторият българин, който ще играе в най-силното първенство в света след легендата Георги Глушков (б.а. – с Финикс през 1985/1986).

Първият официален мач на Александър Везенков и Сакраменто в НБА през 2023/2024 ще бъде на 26 октомври при визитата на Юта. 

 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани