23.8 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоБългари в чужбинаВезенков: Не играхме добре

Везенков: Не играхме добре

Трябва да сме добре подготвени, Перистери е добър отбор, допълва крилото на Олимпиакос

Александър Везенков не остана никак доволен от представянето на своя Олимпиакос в първия мач от серията срещу Перистери, въпреки победата му със 79:67. Крилото смята, че тимът му не е показал добра игра в среща №1 от плейофите в гръцкия шампионат.

Александър Везенков близо до трипъл-дабъл на старта на плейофите в Гърция

Настроение не липсва. Не играхме добре. Представянето ни бе разочароващо. Не направихме нищо както трябва. Можем да намерим много извинения, щом искате. Не бяхме на терена, нямаше енергия. Със сигурност първата седмица след Финалната четворка в Евролигата е трудна, но ние имаме само 10-15 дни да се подготвим, ако не искаме да се провалим в постигането на нашата цел – шампионската титла на Гърция. Не преследвахме целите си, малко се изгубихме, бяхме притиснати. Поздравления за Перистери, където треньорът Томич пуска нови момчета. Ние държим единствено на победата“, сподели Александър Везенков пред Sport-fm.gr.

„Трябва да сме добре подготвени, защото Перистери е много добър отбор, с чужденци и гръцки състезатели, които играят на високо ниво. Ако покажем играта от този двубой, ще имаме много големи проблеми. В петък трябва да демонстрираме много по-различно лице, заради нас, заради всички, които са зад нас, и заради това, което правим вече девет месеца“, казва още крилото на Олимпиакос, който се разписа с 20 точки, 15 борби и 6 асистенции в първия мач от плейофите в Гърция.

Феновете са до нас, в трудни времена, при гостувания, ние сме благодарни за това, но лицето ни този път не беше това, което трябва да бъде. Трябва да прегледаме грешките си, да изчистим главите си и да работим за нашата голяма цел. Миналото е минало, мотивацията и целта са толкова големи, така че нямаме оправдания“, завърши Александър Везенков.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани