5.8 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: Ще вземем две победи, отиваме в Пловдив и ще спечелим

Васил Евтимов: Ще вземем две победи, отиваме в Пловдив и ще спечелим

Аз имам уникални момчета, които разполагат с уникални характери, добави наставникът на Черноморец

Не мога точно да си обясня на какво се дължи промяната в последната част. Изиграхме уникална трета четвърт, преди началото на последната казах на моите играчи, че се гордея с тях. Показахме уникален характер, може би имаше и умора. В последния период спряхме да играем, но аз не се притеснявам. Преди началото на мача споделих, че по-агресивният отбор ще спечели. Те бяха по-агресивни от нас“, коментира представянето на Черноморец в мач №1 от серията срещу Академик в НБЛ треньорът Васил Евтимов.

Мога да кажа, че тимът, който ще продължи напред, е Черноморец. Ще вземем две победи, отиваме в Пловдив и ще спечелим втория мач. Лично ще броя колко души има в залата. В тази среща съществуваше проблем, че в нашата зала имаше двама или трима души в повече. Ще броя дали има 18 души в залата, колкото ще бъдем ние, за да няма проблеми. Когато Академик имаше водачеството през цялото време, всичките хора бяха в залата и никой не се оплака. Поведохме с 5 точки, след което се появи проблем, че имаме публика. Това повлия, защото се получи пауза от 10 минути. Баскетболът е игра на ритъм. Те бяха в подем, който ние спряхме. След това ние се намирахме във възход, но той спря. Когато има почивка от 10 минути между третата и четвъртата част заради проблеми, които не зависят от мен, е нормално това да се случи. Както и да е, не искам да се оправдавам“, каза още наставникът на бургазлии относно по-дългото прекъсване между третата и последната част.

Както казах, Черноморец ще продължи напред и ще играе на полуфиналите срещу Рилски спортист. Аз имам уникални момчета, които разполагат с уникални характери. Те ще покажат това още в неделя“, катеригоричен бе пред Max Sport Васил Евтимов.

Академик строши каръка срещу Черноморец за 1-0 в плейофите на НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани