Обрад Томич: Изиграхме много добър мач, имахме много енергия

Опитваме се да ставаме по-добри, сподели центърът на Академик Пловдив

604

Отворихме мача много добре, през цялото първо полувреме играхме уникална защита, лимитирахме Черноморец само до 36 точки и с 10-12 стрелби от наказателната линия. За мен изиграхме много добър мач, имахме много енергия, излязохме с голямо желание. До този момент сме изиграли само първото полувреме“, сподели пред Max Sport един от героите за Академик Пловдив срещу Черноморец Обрад Томич, който допринесе за победата с 95:77.

През третата част излязохме с малко по-различна петица. Аз, Йере Вучица и Николай Николов бяхме с по три лични нарушения. Имахме спадове, през целия сезон е така. Опитваме се да ставаме по-добри и да нямаме такива пропуски в игра. Ще се опитаме да спечелим и втория мач. Черноморец спечели серията в редовния сезон с 3-0 победи, но ние дойдохме в Бургас, за да победим. Поздравявам ги за играта и феърплея“, допълни центърът, който оформи дабъл-дабъл от 15 точки и 12 борби.

Предишна статияВасил Евтимов: Ще вземем две победи, отиваме в Пловдив и ще спечелим
Следваща статияДианте Болдуин: Трябваше да запазим нашия ритъм от третата част
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."