5.8 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: Няма почивка, на Нова година и на 1 януари ще...

Васил Евтимов: Няма почивка, на Нова година и на 1 януари ще сме в залата

Научих, че не си ли подготвен да играеш, независимо срещу кой съперник, ще загубиш, смята наставникът на Черноморец

Черноморец не бе отборът, който игра срещу Академик Пловдив. За съжаление, има и такива мачове. Ние искаме да играем хубави двубои, но трябва да сме реалисти, това е спортът. Преди срещата казах на момчетата, че не искам да подценяват Спартак, защото те са дошли за победа. И така и стана. Поздравявам ги за мъжката игра, бориха се докрай, показаха че могат да ни бият. Това, което научих от този мач като треньор, е че не си ли подготвен да играеш, независимо срещу кой съперник, ще загубиш. Това го знам още като играч. Явно моите играчи този път не можаха да реагират“, коментира треньорът на Черноморец Васил Евтимов след загубата от плевенчани с 80:82 след продължение.

Сега ще продължим да работим. Няма да имат почивка. На Нова година, на 1 януари, ще бъдем в залата. За разлика от другите отбори, които вероятно ще празнуват, ние няма да имаме почивка. Ще тренираме всеки ден. И когато Балкан дойде да играе в Бургас, тогава ще излезем за победа и готови да покажем истинското лице на Черноморец. Защото този път това не беше отборът, с когото аз работя през последните четири месеца. Не мога да кажа, че е имало умора, защото все пак играхме мач преди осем дни, починали са. Но това е баскетболът. Има хубави моменти, има и лоши. Пожелавам на всички да са здрави и весело изкарване на Новата година. Гледаме напред с вдигната глава нагоре“, допълни бившият национал, чийто тим отстъпи за пети път в мъжкия елит през 2020/2021.

Николай Маринов развали празниците на Черноморец (видео)

„Неприятна загуба. Очаквахме, че ще бъде трудно, но ние си го направихме още по-трудно. Много слаба игра от наша страна. Много добра победа за Спартак. Поздравявам ги, играха доста добре. Надявам се да вземем реванш при гостуването в Плевен“, каза по повод срещата капитанът на Черноморец Константин Коев.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани