4.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияАлександър Дяковски: Решаващ бе колективът

Александър Дяковски: Решаващ бе колективът

Това бе един от най-нервните мачове, на които съм присъствал, казва още треньорът на Спартак

„За една седмица родихме два пъти. Това бе един от най-нервните мачове, на които съм присъствал. И двата отбора дадоха всичко от себе си и напрежението беше голямо, защото търсиха победата едва ли не на всяка цена. На това отдавам на моменти многото нелепите грешки, специално в нападение. Само мога да поздравя момчетата за характера, който показаха. На няколко пъти изоставахме, връщахме си, дори в продължението, след като накрая ни изравниха в последната секунда. И както се виждаха победители, вързахме продължение. Оттам Черноморец започна с 4:0, с два лесни коша взе преднина, но въпреки това момчетата стиснаха зъби и победиха. Решаващ бе колективът, подкрепата един към друг в тежките моменти„, бе мнението на треньора на Спартак Александър Дяковски за драматичния успех на тима му в Бургас със 82:80 над Черноморец след продължение.

Николай Маринов развали празниците на Черноморец (видео)

Мога да кажа само „Браво“ на съотборниците ми, защото се бориха наистина сърцато и показаха, че имаме характер и че можем да играем доста по-добре от това, което показахме до момента. Черноморец определено играе добър баскетбол. Този път липсваше един играч, който може би е важен за тях. Съмнявам се да е имало някакво подценяване. Просто ние се борихме и заслужено спечелихме„, сподели един от основните играчи на Спартак Димитър Маринчешки.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани