7.9 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияНиколай Маринов развали празниците на Черноморец (видео)

Николай Маринов развали празниците на Черноморец (видео)

Спартак Плевен превзе Бургас след драма с продължение

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Спартак Плевен изглежда започва да улучва верния ритъм, като записа първа победа като гост в НБЛ. В зала “Бойчо Брънзов” в Бургас момчетата на Александър Дяковски надвиха Черноморец с 82:80 след драма с продължение в последния мач от 9 кръг в мъжкия ни елит.

НАЙ-ДОБРИ: Николай Маринов просто бе под пара днес и навъртя на сметката на Спартак Плевен 33 точки, включително 5 тройки, допълнени от 4 асистенции. Ивко Ивков се включи от пейката с 18 и 5 борби.

Дианте Болдуин бе най-добър за Черноморец и бе близо до трипъл-дабъл – 23 точки, 7 борби и 13 асистенции. Уендъл Люис се отчете с 19 и 18 борби. Евгени Хаджирусев и Томас Читадзе останаха съответно с по 13 и 11 точки, като първият овладя и 9 борби.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Двата състава изнесоха интересен и изпълнен с обрати двубой, в който редовното време не стигна, за да бъде излъчен победител – 71:71. В продължението Дианте Болдуин и Уендъл Люис изведоха бургазлии напред със 77:73. Това обаче не спря дуото Николай Маринов и Ивко Ивков, което помогна на Спартак да стигне до втори пореден успех в шампионата с крайното 82:80.

И ОЩЕ: Плевенчани вече имат баланс от 2-6, колкото имат Черно море Тича и Ямбол, докато „акулите“ са с 3 победи и 5 загуби и са шести.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 5 януари Спартак Плевен ще гостува на Берое, а Черноморец ще играе срещу Балкан ден по-рано.

СТАТИСТИКА ОТ СПАРТАК ПЛЕВЕН – ЧЕРНОМОРЕЦ

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани