4.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияВиолина Кочева: Ценете спортистите в България

Виолина Кочева: Ценете спортистите в България

Бъдете добри, това послание отправи капитанът на Берое в социалните мрежи

Берое спечели Купата на България при жените, след като победи Монтана 2003 със 70:65 във финала на надпреварата. Броени часове след като завоюва отличието, капитанът на старозагорки Виолина Кочева написа в социалната мрежа Фейсбук следното послание:

В баскетболната си кариера съм губила много (винаги достойно и уважавайки противника си, независимо кой е той). Печелила съм също много, както спечелихме Купата на България и снощи за 3-ти пореден път!!! Щастието да спечелиш е прекрасно и съжалявам единствено за горчивината, която оставят в нас, спортистите, хората, които не оценяват труда ни!!!! Винаги ще има недоволни в спорта има победа и загуба!!! На мен винаги ми се е искало, обаче, хората да ценят в нас, спортистите труда, който полагаме, лишенията, които са част от това да си професионален спортист, болката, която преглъщаме – дали физическа или емоционална – тя е в нас – понякога може да я видите, но в повечето случаи остава незабелязана!!!! За това, скъпи хора, фенове на загубилия или спечелилия отбор, бъдете добри, замислете се преди да направите лош коментар, ценете спортистите в България, защото в днешно време е много трудно да си спортист в нашата държава!!!

Благодаря!!!
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани