15.7 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: Борбата под коша бе ключова за успеха

Васил Евтимов: Борбата под коша бе ключова за успеха

Не трябва да се залъгваме, че сме направили някакво голямо геройство, заяви треньорът на Черноморец

Борбата под коша бе ключова за успеха. Както виждате, тя е 53 на 34 – тотална доминация. Второто полувреме наистина играхме много добра защита. Те наистина през първото полувреме имаха много добра успеваемост от тройката – бяха 7/14, което е 50%, а накрая на мача завършват с 12/34. Вкарали са още пет. Ние обаче си имахме нашите задачи, няма да ги споменавам, но те бяха изпълнени”, заяви треньорът на Черноморец Васил Евтимов след успеха над лидера в НБЛ Рилски спортист с 87:72.

Единственото, от което съм доволен е, че това е нашата осма победа, но не трябва да се залъгваме, че сме направили някакво голямо геройство. Знаем, че след шест дни отново ще играем срещу тях. Този мач дори не знам дали е от значение, защото според мен, вече няма кой да ги настигне, така че те ще си се фокусират за следващата седмица. За нас обаче всеки мач е важен и във всеки излизаме за победа”, добави наставникът на бургазлии, които са с баланс от 14-9 на четвъртото място в класирането.

Поздравявам и Георги Боянов, който отново показа на какво е способен. Сложи отбора на гърба си и при положение, че не беше тренирал много време, даже не игра и в миналия мач, видяхте какъв лидер е и за какво става въпрос. Страшно съм доволен от новия играч, който даде разликата в мача с 11 борби. Изобщо, всички си свършиха работата и сега искам да починем, за да изиграем един добър четвъртфинал за Купата на България срещу Рилски”, завърши Васил Евтимов.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани