21.4 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоНБАЛейкърс окачиха шампионския си банер след близо шест месеца закъснение (видео)

Лейкърс окачиха шампионския си банер след близо шест месеца закъснение (видео)

"Езерняците" вече мислят за защитата на титлата си в НБА

Лос Анджелис Лейкърс дочакаха официалната церемония по показването на 17-тия си шампионски банер, която се проведе с близо 6-месечно закъснение. След като триумфира в НБА през 2019/2020 през октомври, ръководството на клуба взе решение това да се случи в присъствието на публика, която остана извън залите в САЩ повече от година заради коронавируса.

Събитието се проведе преди последния домакински двубой на Лейкърс от редовния сезон в НБА, спечелен със 124:122 срещу Хюстън. То бе уважено от всички в тима, включително и от Леброн Джеймс.

Казах, че няма да покажем този банер, докато някои от вас не се върнат по местата си, затова този момент е за вас. Получихме пръстените си и искахме да сме с вас, искахме да сме сигурни, че ще запазим банера за вас. Обичаме ви, а пътят към защитата на титлата започва след около седмица„, обърна се Краля към феновете по трибуните в „Стейпълс сентър“, поглеждайки и към титла №18 в историята на Лейкърс.

Около 4000 зрители уважиха церемонията по издигането на шампионския банер на „езерняците“, заради ограниченията, свързани с пандемията в Ел Ей. Леброн Джеймс сподели паркета с президента на клуба Джийни Бъс, a на маса между тях стоеше трофея в НБА, спечелен през миналата есен в „балона“, в Орландо.

Чакахме досега, защото нашите банери винаги са били за нашите фенове. Толкова е хубаво да ви чуваме и отново да бъдем заедно като семейство. Получихме трофея, играчите имат пръстените си. Нашата последна част от работата в чест на НБА е да почетем феновете си с банера„, сподели Джийни Бъс.

Антъни Дейвис не игра за Лейкърс, заради контузия, но получи честта да завърши церемонията преди в залата да зазвучи „We Are the Champions“ на Queen.

Какво чувство?! Никога не съм мислил, че ще окача един от тези банери. И всичко това е заради вас. Всичко това е заради вас, вашата продължителна подкрепа към мен, моите съотборници и треньорския щаб. В паузата, когато вие, не бяхте допуснати до залата, дори когато отивахме в „балона“, всяка вечер влизахме и виждахме на екрана, че вие ​​ни подкрепяте. И това означаваше много за нас. Без вас, ние нямаше да можем да издигнем този банер или да имаме този трофей. Така че оценявам ви, и както каза Леброн, нека започнем и да се опитаме да повторим„, каза крилото.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани