21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Много неща отидоха в грешната посока в този мач

Людмил Хаджисотиров: Много неща отидоха в грешната посока в този мач

Можете да очаквате друго лице от Рилски спортист в първия мач от турнира за Купата на България, коментира наставникът на самоковци

„Започнахме нормално срещата, като имахме проблем в организацията с оглед на това, че сме с един гард. Направихме добра серия, с която поведохме 41:32 и след това много просто, глупави грешки, позволихме противникът да ни направи серия от 15-5, с която да завърши втората част и реално да ни поведе в края на полувремето. Оттам в третата и четвъртата част имахме проблем в организацията в нападение и затова вкарахме 11 точки в третата, и 15 в четвъртата. Плюс са ни взели 19 борби в нападение! Когато другият отбор ти вземе 19 борби в нападение, точките от втори шанс, е много трудно да победиш„, коментира представянето на своя Рилски спортист треньорът Людмил Хаджисотиров след загубата от Черноморец със 72:87 в мач от НБЛ. 

Двама състезатели са ни вкарали 50 точки – Георги Боянов и Джордан Тъкър. Оттам можем още много други неща да говорим. От борбите в нападение имат 20 точки, 26 точки на бърза атака, защото правихме грешки като асистенции, давахме им топката в ръцете. Много неща отидоха в грешната посока в този мач. Със сигурност обаче можете да очаквате друго лице от Рилски спортист в първия мач от турнира за Купата на България следващата седмица“, каза още наставникът на самоковци, които са лидери в шампионата с баланс от 21-2.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани