10.6 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоБългарияВасил Бачев: Тази победа беше един подарък за моята съпруга

Васил Бачев: Тази победа беше един подарък за моята съпруга

Радвам се, че успяхме да счупим нулата, сподели гардът на Академик

Баскетболистът на Академик Васил Бачев посвети победата над Шумен с 91:66 на своята съпруга. За първия успех на пловдивчани в НБЛ през 2022/2023 гардът отбеляза 25 точки плюс 4 борби, 6 асистенции и 2 откраднати топки за 33 минути в игра.

Радвам се, че успяхме да счупим нулата. Не беше лесно, въпреки че резултатът показва друго. Имахме много пропуски в защита и много грешки върху, които трябва да работим. Радвам се, че публиката ни подкрепи. Тази победа беше един подарък за моята съпруга, която има рожден ден. Има още какво да се желае, защото тепърва предстоят трудни мачове срещу класни съперници с много високи бюджети. Ще трябва да се представяме по-добре, защото нищо добро не ни чака. Надявам се паузата да ни се отрази добре. Ще работим, ще слушаме треньорите и се надявам да растем като отбор“, бе мнението на баскетболиста на Академик Васил Бачев.

Академик счупи каръка в НБЛ (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани