4.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияАдриян Секулов: Не отговорихме на агресивността на Академик

Адриян Секулов: Не отговорихме на агресивността на Академик

Много се стараем и би трябвало нещата да станат по-добри в бъдеще, казва гардът на Шумен

Със сигурност мачът за мен беше по-специален. Усетих топлината, когато стъпих на игрището. Ние обаче сме професионалисти. Даваш всичко от себе си, забравяш някои неща. Вече извън игрището е уважението и всичко друго, което върви с тези пет години зад гърба“, сподели Адриян Секулов при завръщането си в Пловдив.

Академик счупи каръка в НБЛ (видео)

„Не отговорихме на агресивността на Академик и те ни ограничиха под 75 точки. Видя се промяната от последните четири мача. Трябва в защитата да се вдигнем и да имаме повече желание, да се опитваме всеки мач да имаме поне по 85-92 точки“, каза гардът на Шумен, който се отчете с 14 точки, 10 борби и 7 асистенции в срещата от 5 кръг в НБЛ.

„Вече втора година Шумен е в НБЛ и отборът има амбиции. Благодарим и на спонсорите, които ни помагат. Много се стараем и би трябвало нещата да станат по-добри в бъдеще“, добави баскетболистът на „жълто-зелените“. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани