9.7 C
София
петък, май 10, 2024
НачалоБългарияБУБА Баскетбол с втора грешна стъпка на "БУБА Къп"

БУБА Баскетбол с втора грешна стъпка на „БУБА Къп“

Радмила Василева-Търнър, Филип Виденов, Чавдар Костов и Евгени Хаджирусев ще бъдат специални гости на церемонията по награждаването в неделя

Домакинът БУБА Баскетбол допусна втора загуба на турнира „БУБА Къп Емануил Божков“. След драматичен мач столичани допуснаха обрат в края и отстъпиха на Виена Юнайтед с 60:69 в зала „Триадица“.

В другите двубои Арис победи ФОКА Крагуевац с 66:54, докато Валенсия се справи с Виена Юнайтед с 97:39. Така испанците остават на върха в класирането преди последните мачове утре, без загуба.

Утре е последният ден на надпреварата. В 9.00 ч. Арис ще се изправи срещу Виена Юнайтед. В 11.00 ч. играят ФОКА (Крагуевац) и Валенсия, а в последния мач е от 13.00 ч. и ще противопостави БУБА Баскет и Арис.

Мениджърът на отдел „Национални федерации и спорт“ към ФИБА Европа и една от легендите в женския баскетбол в България Радмила Василева-Търнър, изпълнителният директор на БФБ и бивш капитан на мъжкия национален отбор Филип Виденов, гардът на Рилски спортист Чавдар Костов, както и националът Евгени Хаджирусев ще бъдат специални гости на закриването на 15-тото поредно издание на надпреварата.

ПрезGoogle
ИзточникBubabasket.eu
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани