18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАБрилянтен Лилард вдъхнови Милуоки срещу Клипърс (видео)

Брилянтен Лилард вдъхнови Милуоки срещу Клипърс (видео)

Гардът навъртя 41 точки на сметката на Бъкс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Без Янис Адетокунбо Милуоки спечели за шести пореден път в НБА този сезон. През своята публика Бъкс надвиха Лос Анджелис Клипърс със 113:106 и вече имат баланс от 41-21 и са втори в класирането на Източната конференция.

НАЙ-ДОБРИ: Деймиън Лилард навъртя на сметката на Милуоки 41 точки, като бе безгрешен от фаул линията – 13/13. Боби Портис добави 28 и 16 борби за дабъл-дабъл. Патрик Бевърли се отчете с 12 точки и 9 борби.

Пол Джордж и Джеймс Хардън бяха най-резултатни за Клипърс с по 29 точки, като последният направи и 8 асистенции. Кауай Ленърд остана с 16 и 5 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Домакините изоставаха с 13 точки в последната минута на третия период, но това не ги спря. Бъкс измъкнаха успеха, след като направиха серия от 23-10 в последните пет минути на срещата. Все пак Клипърс не се предадоха и намалиха до 5 точки 1.31 мин. преди края. Боби Портис обаче наниза 5 поредни точки и това бе всичко.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 7 март Милуоки ще спори с Голдън Стейт, докато Клипърс имат визита на Хюстън. 

СТАТИСТИКА ОТ МИЛУОКИ – КЛИПЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани