5.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАЛейкърс повалиха Оклахома (видео)

Лейкърс повалиха Оклахома (видео)

ДиАнджело Ръсел даде искрата "езерняците" с 5 тройки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: ДиАнджело Ръсел се превърна във водещата сила на Лос Анджелис Лейкърс, които постигнаха 34-ти успех в НБА този сезон. На свой терен „езерняците“ се наложиха над Оклахома със 116:104. Така тимът от Ел Ей записа трети успех над този съперник в лигата през 2023/2024.

НАЙ-ДОБРИ: ДиАнджело Ръсел приключи с 26 точки за Лейкърс, от които 5 тройки, плюс 6 борби. Антъни Дейвис оформи дабъл-дабъл – 24 и 12 борби. Леброн Джеймс, който преди два дни стана първият в историята, преминал границата от 40 000 точки в НБА, бе близо до трипъл-дабъл – 19 точки, 11 борби и 8 асистенции.

Шай Гилджъс-Александър бе най-резултатен за Оклахома с 20 точки и 7 борби. Лу Дорт се разписа с 15. Със същия точков актив в съблекалнята се прибра и Чет Холмгрен, който овладя и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: И двата отбора не демонстрираха най-доброто от себе си през първото полувреме. Тъндър все пак взеха аванс от 12 точки, но след това последва спад в играта им след 2/21 в стрелбата. Лейкърс се възползваха и стигнаха до обрат, който ги изведе до двуцифрен аванс.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 7 март Лейкърс ще приемат Сакраменто, докато Оклахома ще спори с Портланд.

СТАТИСТИКА ОТ ОКЛАХОМА – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани