12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияБрандън Йънг: Успяхме да си свършим работата и да спечелим този медал

Брандън Йънг: Успяхме да си свършим работата и да спечелим този медал

Определено труден сезон, допълни гардът на ЦСКА

Разбира се, че всеки се стреми към върха, но трябва да сме доволни и от това, което имаме. Определено труден сезон. Трябваше ми много време да се върна. Важно е както се случва накрая, а ние завършваме с две победи. Имаме добър отбор. Завърнахме се след толкова години, а в първия си сезон след това стигнахме до медали в шампионата и за Купата“, бе мнението на бронзовия медалист в НБЛ с ЦСКА за 2022/2023 Брандън Йънг.

„Не мисля, че има нещо подобно като лесен сезон. Имаме добра химия помежду си. Имахме нужда от време, за да я изградим, а след това се случи това с контузиите. За мен беше много трудно да съм извън терена с травма и да се върна обратно. В крайна сметка успяхме да си свършим работата и да спечелим този медал„, каза още гардът на „червените“ след успеха над Рилски с 86:72.

Имаме да изчистваме доста неща. Следващият сезон ще започнем отначало, но химията със сигурност ще си остане тук„, добави той.

„За националния отбор на България, трябва да питате треньора. За мен ще бъде прекрасно, имам паспорт, за което съм много благодарен. Това обаче не зависи от мен, аз съм тук, за да играя“, завърши Брандън Йънг.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани