13.5 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Брандън Йънг

ИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Брандън Йънг

Страхотна работа в екип, сподели гардът на ЦСКА

Брандън Йънг бе сред виновниците за победата на ЦСКА над Левски в първото Вечно дерби в плейофите на НБЛ след 94:77. Американецът оформи дабъл-дабъл за червените – 17 точки и 12 асистенции, допълнени от 1 открадната топка за 31 минути в игра и КПД 33. С това той заслужи званието Играч на вечерта на BBALL.BG. 

Тази победа беше впечатляваща. Но ние трябва да играем мач за мач. Трябва да гледаме напред. Това беше страхотна работа в екип. Можем само за кратко да й се насладим и утре започваме да се готвим за следващия двубой“, сподели пред Маx Sport баскетболистът на ЦСКА.

Хубаво е, че имаме млади играчи, които могат да скачат високо като Таменанг Чо. Аз просто се опитвам да намеря него и всички останали на най-добрите позиции. Те могат да свършат останалото. Бяхме агресивни и трябва да бъдем такива и в следващия двубой, за да ги държим под напрежение„, добави гардът на „червените“.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани