1.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНБАСтеф Къри на крачка от рекорда на Рей Алън, Голдън Стейт обърна...

Стеф Къри на крачка от рекорда на Рей Алън, Голдън Стейт обърна Индиана (видео)

22-ри успех за Уориърс в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Стеф Къри вече е на 2 тройки от това да подобри рекорда на Рей Алън за най-много отбелязани стрелби зад дъгата в редовния сезон на НБА. Гардът вкара 5 тройки, а Голдън Стейт се справи с Индиана със 102:100 като гост, за да достигне до 22-рата си победа в лигата през сезона.

НАЙ-ДОБРИ: Стеф Къри завърши с общо 26 точки за Уориърс, които допълни с 6 борби и 6 асистенции. Андрю Уигинс и Дреймънд Грийн добавиха по 15, като вторият грабна и 9 борби.

Домантас Сабонис, който бе избран за Играч на изминалата седмица на Изток, бе много полезен за Индиана и оформи дабъл-дабъл – 30 точки и 11 борби. Малкълм Брогдън се отчете с 23, 6 борби и 8 асистенции. Карис Лавърт остана с 19 точки и 5 асистенции.

КЛЮЧЪТ: 2.48 мин. преди края Малкълм Брогдън вкара за 98:93 в полза на домакините. Уориърс обаче не бяха готови да се откажат и чрез Андрю Уигинс, Стеф Къри и Кевон Луни стигнаха до пълен обрат, за да си тръгнат с победата след 102:100.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре сутрин Голдън Стейт ще излезе срещу Ню Йорк, а в четвъртък Индиана ще има за съперник Милуоки.

СТАТИСТИКА ОТ ИНДИАНА – ГОЛДЪН СТЕЙТ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани