12.9 C
София
неделя, май 5, 2024
НачалоНБАБостън развали награждаването на MVP в НБА Джоел Ембийд (видео)

Бостън развали награждаването на MVP в НБА Джоел Ембийд (видео)

Селтикс вече водят с 2-1 победи в серията от полуфиналите на Изток

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бостън развали награждаването на Джоел Ембийд, който преди двубоя получи наградата си за MVP на 2022/2023 в НБА. Селтикс се справиха с Филаделфия със 114:102 като гости, за да поведат с 2-1 победи в полуфиналите на Източната конференция.

НАЙ-ДОБРИ: Джейсън Тейтъм завърши с 27 точки, 10 борби и 5 асистенции за Бостън. Джейлън Браун добави 23, 7 борби и 5 асистенции. Ал Хорфърд финишира със 17 точки и 7 борби.

Джоел Ембийд бе най-добър за Филаделфия с 30 точки и 13 борби. Джеймс Хардън също стигна до двойните показатели – 16 и 11 асистенции плюс 6 борби. Ди`Антъни Мелтън остана с 14 точки и 8 борби.

КЛЮЧЪТ: Сиксърс имаха аванс от 5 точки след тройка на Ди`Антъни Мелтън, но Бостън не се отказа и чрез Малкълм Брогдън и Ал Хорфърд направи обрат, за да излезе напред със 7 точки. Джоел Ембийд опита да върне отбора си в мача, но Джейсън Тейтъм от другата страна нямаше спиране и подпечата победата на своя тим.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Четвъртият двубой от серията между Филаделфия и Бостън ще бъде на 7 май.

СТАТИСТИКА ОТ ФИЛАДЕЛФИЯ – БОСТЪН

 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани