13.6 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияБойко Миленков: Aко Стара Загора иска да има нормален баскетбол, трябва да...

Бойко Миленков: Aко Стара Загора иска да има нормален баскетбол, трябва да се погрижи за него

Това беше най-тежкият сезон в моята кариера, призна треньорът на Берое

Това беше най-тежкият сезон в моята кариера. Първенството беше изключително равностойно и всички отбори имаха своите върхове и падения, включително тези отбори, които не попаднаха в плейофите, имаха сериозна роля. За нивото не е добре да говорим. Ние бяхме силно лимитирани откъм финанси и основната цел беше да оцелеем. Победихме всички без Рилски и аз усетих, че отборите се съобразяват с нас в хода на сезона. Малко хора знаят какво ни костваше на момчетата, на мен, на ръководството, на всички които помагат. Сигурно имаше мачове, в които трябваше да бъдем по-мотивирани, или такива, в които можехме да се представим по-добре, но не мога да се сърдя на никой„, заяви треньорът на Берое Бойко Миленков след последния мач за своя тим през 2022/2023, загубен от Балкан със 72:91 на 1/4-финалите в НБЛ.

Изтървахме контрол преди Купата и там се наруши тренировъчния процес. След това не можахме да обърнем посоката. Усещах в погледите на момчетата, че всичко е приключило. Мисля си, че ако Стара Загора иска и има желание да има нормален баскетбол, трябва да се погрижи за него. Специално искам да благодаря на хората, които ни подкрепяха цял сезон. Имаше повече деца и генерално публика в залата през годината и това ми дава надежда, че всичко има смисъл„, каза още наставникът на старозагорци.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани