12.7 C
София
сряда, май 8, 2024
НачалоНБАБостън разби на пух и прах Индиана (видео)

Бостън разби на пух и прах Индиана (видео)

Това бе вторият мач в историята на Селтикс в НБА със 155 точки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бостън мина през Индиана със 155:104 като домакин в своята „ТД Гардън“. Това бе четвърти пореден успех за Селтикс в НБА, като те заедно с Далас продължават без поражение.

И ОЩЕ: За втори път в историята си „келтите“ реализират 155 точки в мач от редовния сезон. Toва бе вторият най-резултатен двубой на Селтикс за всички времена след 173-те точки срещу Лейкърс от 27 февруари 1959 г. Бостън може да се похвали с общо 508 точки този сезон, което е второто им най-добро постижение в първите си четири срещи.

НАЙ-ДОБРИ: Джейсън Тейтъм отбеляза 30 точки за Бостън плюс 12 борби. Дерик Уайт добави 18. Сам Хаузър приключи със 17 точки, като бе автор на 5 от общо 20-те тройки на тима си в срещата.

Ти Джей МакКонъл регистрира 18 точки, 7 борби и 5 асистенции за Индиана. Андрю Нембханд остана с 14.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 5 ноември Бостън ще гостува на Бруклин в мач от редовния сезон в НБА. Ден по-рано Индиана ще излезе срещу Кливланд в среща от новия турнир в лигата.

СТАТИСТИКА ОТ БОСТЪН – ИНДИАНА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани