10.9 C
София
вторник, май 7, 2024
НачалоБългарияБойко Миленков: Ние си мислехме, че ще се разходим и ще спечелим,...

Бойко Миленков: Ние си мислехме, че ще се разходим и ще спечелим, но не се получи

Не ни стигна желание основно, коментира наставникът на Берое

„Не ни стигна желание основно. Със сигурност в Ямбол желаха повече от нас победата. Ние си мислехме, че ще се разходим и ще спечелим, но не се получи. Последната една седмица дадох прекалено голяма свобода на играчите, за което поемам грешката аз. По някакъв начин ги отпуснах. Смятах, че е добре, но не беше. В този мач излязохме като обречени още от първата минута. Изглеждахме доста зле“, коментира наставникът на Берое Бойко Миленков след загубата от Ямбол с 82:88 в последния мач в НБЛ за 2022 г.

„Просто излязохме да се поразходим и показахме точно това. Очевидно играчите успяха да си починат и днес показаха, че са много отпочинали и отпочивайки изиграха мача. Определено не искам да се оправдавам с дългия цикъл от мачове или празниците и това колко са си починали показаха на терена“, допълни треньорът на старозагорци, които са с баланс от 5-7.

Ямбол взе победата в последния мач за 2022 г. в НБЛ

Ето какво сподели за срещата баскетболистът на Берое Ти Кей Идоджи:

Просто започнахме бавно, след което се борихме през целия мач и времето ни свърши. Мисля, че сме изключително талантливи, съотборниците ми са добри момчета. Загубихме последните няколко мача, но просто ще го разберем в следващия.“

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани