12.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоЕвропаАнджелика Митрашинович с приза MVP на кръга в Адриатика

Анджелика Митрашинович с приза MVP на кръга в Адриатика

В Идеалната петица попадна и Шерин Сътърланд

Баскетболистката на Монтана 2003 Анджелика Митрашинович стана Най-полезна на 1 кръг във втория етап в Адриатическата лига за жени. Тя достигна до КПД 38 при успеха на своя тим над Орлови с 93:61 в среща от Суперлигата при жените.

Анджелика Митрашинович оформи трипъл-дабъл за българския тим в двубоя, след като остави срещу името си в статистиката 26 точки, 10 борби и 10 асистенции. Освен това, състезателката от Северна Македония имаше още 5 откраднати топки и чадър в този мач.

Анджелика Митрашинович остана в игра 28 минути. При стрелбата си 172-сантиметровата баскетболистка бе 4/6 при стрелбата си от средно разстояние, 5/9 от тройката и 3/5 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Компания на Анджелика Митрашинович в Идеалната петица на Адриатическата лига за жени правят още Драгана Живкович (Будучност), Шарека МакНийл (Войводина, Шерин Сътърланд (Монтана 2003) и Леа Дебеляк (Целе).

Монтана 2003 използва силно второ полувреме срещу Орлови (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани