7.9 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоЕвропаБожидар Аврамов: Показахме характер в най-важните моменти

Божидар Аврамов: Показахме характер в най-важните моменти

Нещата в нашата група станаха доста интересни, каза още гардът на Балкан

Балкан постигна първата си победа във ФИБА Къп през този сезон, след като по-рано днес подчини един от най-силните румънски тимове Орадея с 58:55 в мач от група D на турнира в Истанбул. За успеха на ботевградчани Божидар Аврамов отбеляза 12 точки, като бе автор на две ключови тройки в последната минута на срещата.

Показахме характер в най-важните моменти в мача. Успяхме да спечелим няколко ситуации, които ни подариха победата. Орадея го познавам от последните 2-3 години. Отбор, изграден от 6-7 играчи, които са заедно от дълго време и се познават отлично на терена. Неслучайно са шампиони на Румъния”, заяви пред BBALL.BG Божидар Аврамов.

“Не мога да кажа, че са по-слаб отбор от Сибиу. По-скоро са по-дисциплинирани, а Сибиу залага повече на индивидуалната и по-рисковата игра. Нещата в нашата група станаха доста интересни и може да се случи всичко до последния ден. Трябва да си починем и да мислим утре да изиграем добър мач, за да победим Бешикташ, който със сигурност не е непреодолим отбор”, добави един от героите за ботевградчани.

Божидар Аврамов съсече румънци за първа победа на Балкан във ФИБА Къп (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани