9.7 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоБългарияЛюбо Минчев: Надеждата умира последна

Любо Минчев: Надеждата умира последна

Не мога да щракна с пръсти, за да изглеждат играчите по друг начин, добави наставникът на Берое

Мач имаше 12-13 минути, тогава ни държеше нападението и докато бяхме свежи. След това направихме грешки в нападение, а в същото време продължихме да не пазим добре. Третата четвърт я започнахме по същия начин. Много пъти съм казвал на играчите, че ако трябва да губя, мога да загубя без всеки един от тях. Ако някой не играе по начина, по който искам и ако виждам, че не се влага достатъчно, ще загубя и без него. Този, който го разбира, си взима поука, който не го разбира, продължава по този начин“, коментира пред Max Sport представянето на своя Берое в Самоков треньорът Любо Минчев.

Рилски е №1 в редовния сезон в НБЛ

Надеждата умира последна. Аз имах разговори и преди този мач, след като загубихме от Ямбол. В срещата с Ямбол до голяма степен изглеждахме по този начин, не видях някаква разлика. Не мога да щракна с пръсти, за да изглеждат играчите по друг начин. Най-лесното бе да си тръгна отдавна, но това не е нещо, което съм искал и целял“, добави наставникът на старозагорци, които паднаха от Рилски с 67:109.

Аз няма да изляза с нагласата да не се опитаме да победим Балкан на четвъртфиналите. Станалото в редовния сезон е без значение за плейофите. Когато дойдат те, нещата са съвсем различни. Ако играем с този дух и тази енергия, нищо добро не ни очаква. Ние нямаме тренировъчен процес. За да се играе в защита, трябват характер и тренировки. Едното го нямаме, но по-лошото е, че нямаме и първото“, завърши Любо Минчев.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани